Attenzione, JavaScript disabilitato! È necessario abilitare JavaScript nelle impostazioni del browser per poter fruire correttamente questo sito web.

go to www.brevini.com

Dana SAC Norway

 

Dana SAC Norway er et av Dana Service og Assembly Centers rundt i verden, og kom inn i Dana etter deres oppkjøp av Brevini.

Dette lokale Service og Assembly Center i Larvik har en vel organisert struktur bestående av et salgsteam med kompetanse på hele Dana Brevini Motion Systems produktsortiment, og vi har en teknisk avdeling som kan støtte kunden fra designfasen til produksjonen av sine systemer og maskiner.

Dana SAC Norway AS, har et lokalt lager hvor vi har tilgjengelig et bredt utvalg av produkter og komponenter.

Vår serviceavdeling og verksted kan tilpasse standardprodukter som gir oss fleksibilitet til å imøtekomme våre kunders behov. Helt fra starten av har den lokale tilstedeværelse vært en viktig strategi som har bistått i transformasjonen fra et lite verksted til et solid internasjonalt selskap, som nå nylig er blitt en del av Dana Incorporated.

 

Les mer om Dana Brevini Motion Systems verden

Produktporteføljen består av høyeffektiv teknologi med planetgir, tradisjonelle gir, motorer og vinsjer, som dekker et bredt effektområde for å møte behovene til de fleste sektorer.

Gå til Dana Brevini.com